Verkoper via bol.com

Calvin Klein Geuren

Verwen uzelf met de luxe Calvin Klein geuren van Geurwinkel

Exclusieve Calvin Klein geuren

Op zoek naar een parfum van het merk Calvin Klein? Geurwinkel is uw webwinkel voor heerlijke, exclusieve en luxe geuren. Wij zijn sinds 2007 de online parfumzaak die heel veel te bieden heeft. De verschillende Calvin Klein geuren zijn slechts een klein deel van wat wij hebben.

Luxe kwaliteitsgeuren

Wij bieden eau de parfums, eau de toilettes en leuke sets die ideaal zijn om als geschenk te geven. Onze Calvin Klein geuren zijn in verschillende hoeveelheden te verkrijgen. Bij ons vindt u uitsluitend luxe kwaliteitsgeuren tegen de scherpste prijzen. Liefhebbers vinden vast wel een passende geur uit onze uitgebreide collectie van Calvin Klein geuren. Voor de stoere en hippe mannen hebben wij de opwindende sensuele geuren waar de vrouwen van wegdromen. Enkele bekende geuren van Calvin Klein zijn:

  • Eternity
  • Obsession
  • Euphoria

3 artikel(en) Toon per pagina
Tonen als: Foto-tabel  Lijst  Sorteer op Van hoog naar laag sorteren

Calvin Klein Euphoria

€ 42,95

Calvin Klein Eternity

€ 37,50
 
3 artikel(en) Toon per pagina
Tonen als: Foto-tabel  Lijst  Sorteer op Van hoog naar laag sorteren

Bezichtig onze uitgebreide collectie

 

De supervoordelige weekaanbieding

Elke week hebben wij weer een andere geur in de aanbieding. In de weekaanbieding plaatsen wij meestal nieuw binnengekomen geuren. Is er een geur niet te vinden, maar er is wel vraag naar, dan doen wij onze uiterste best om deze binnen te halen voor u.